PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VREMEA SE ÎNCĂLZEȘTE IAR

VREMEA SE ÎNCĂLZEȘTE IAR

de Andrei Oprescu
109 vizualizări

Administrația Națională de Meteorologie a lansat o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor valabilă până în data de 1 august. Astfel în regiunea noastră se va produce o răcorire treptată spre valori de 28…30 de grade. Pentru a două săptămână de prognoză sunt estimate maxime, în medie de 31…34 de grade. Minimele termice vor scădea până la valori în jur de 16 grade în perioada 22 – 26 iulie, iar până la finalul lunii iulie, tendința va fi de creștere treptată până la 18…19 grade. Ploi de scurtă durată pot apărea pe arii restrânse pe parcursul intervalului, cu o probabilitate mai mare după 28 iulie.

ESTIMARE ANM

ZONA : MUNTENIA

INTERVAL : 22 IULIE – 1 AUGUST

TEMPERATURI MAXIME : 31 – 34 GRADE CELSIUS

TEMPERATURI MINIME : 18 -19 GRADE CELSIUS

În zona montană temperatura va fi în scădere treptată, iar vremea va deveni răcoroasă până în data de 24 iulie, cu o medie a valorilor maxime de 16…17 grade și minime de 8…10 grade. După acest interval se va reveni la un regim termic apropiat de normele climatologice, respectiv maxime, în general, de 20…22 de grade și minime în jur de 12 grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată spre finalul lunii.

ESTIMARE ANM

ZONA DE MUNTE

INTERVAL : 22 IULIE – 1 AUGUST

TEMPERATURI MAXIME : 20 – 22 GRADE CELSIUS

TEMPERATURI MINIME : 12 GRADE CELSIUS

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe