PRIMA PAGINĂ » Stiri » Calarasi » WEEKEND GEROS! COD GALBEN DE GER ÎN 20 DE JUDEȚE ȘI ÎN BUCUREȘTI

WEEKEND GEROS! COD GALBEN DE GER ÎN 20 DE JUDEȚE ȘI ÎN BUCUREȘTI

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Vom avea un weekend geros! Meteorologii au emis un nou cod galben de temperaturi scazute si nopti geroase care cuprinde sudul si centrul tarii. Minimele se vor incadra intre -14 si -22 de grade iar maximele vor fi preponderent negative.

Vremea contină să fie rece în sudul și centrul României unde meteorologii au emis un cod galben de vreme rea. In intervalul menţionat vremea va fi deosebit de rece, geroasă in noaptea de joi spre vineri (19/20 ianuarie) in cea mai mare parte a ţării, urmand ca vineri spre sambătă (20/21 ianuarie) gerul să persiste in special in Transilvania, Oltenia şi Muntenia. Temperaturile minime se vor incadra in general intre -22 şi -14 grade, iar cele maxime vor fi preponderent negative.

Vântul va sufla moderat în Muntenia și Dobrogea iar temperaturile resimțite vor fi mult mai scăzute față de temperaturile indicate de termometre.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe