PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ZILELE CULTURII LA ANINOASA

ZILELE CULTURII LA ANINOASA

de Andrei Oprescu
16 vizualizări

Timpde trei zile la Aninoasa vor fi organizate și anul acesta Zilele Culturii. Expoziții, seară de poezie, promovarea potențialuluituristic al localității,dar șiun spectacol desfășuratsub semnul centenarului Marii Unirii, „Comoride cântec românesc”,sunt doar câtevadintre reperele manifestăriide anul acesta. Îndrăgitulinterpret Ion Paladi, dar șicâștigătoareaFestivalului Crizantema de Aur ediția2018 vor urca pe scena Centrului Cultural Aninoasa.

Zilele Culturii în Aninoasa se desfășoară anul acesta în perioada 8-10 noiembrie. Evenimentele vor avea loc în mai multe locații din comună: la Centrul Cultural, Biblioteca Comunală și Centrul de promovare turistică Aninoasa. Manifestarea se desfășoară sub semnul centenarului, iar din program nu va lipsi seara de poezie, dar localnicii vor putea afla mai multe despre istoria locului printr-o prezentare a evenimentelor istorice petrecute în perioada 1918-2018.

Organizatorii au dorit cu această ocazie să promoveze și reperele turistice ale localității.

Tot vineri, în foaierul Centrului Cultural, va putea fi admirată o expoziție de pictură, semnată de o localnică din Aninoasa. În cadrul Zilelor Culturii la Aninoasa se va desfășura și spectacolul „Comori de cântec românesc” care va aduce pe scenă artiști de seamă: Ion Paladi, câștigătoarea Festivalului Crizantema de Aur ediția 2018, Nicoleta Vasile, Florin Georgescu și Steliana Sima. Aceștia vor fi acompaniați de Ansamblul folcloric Vestitorii Aninoasei. Spectacolul va avea loc vineri, 9 noiembrie, începând cu ora 18:00 la Centrul Cultural Aninoasa. În ultima zi vor fi organizate proiecții de film pentru copii și competiții sportive la sala de sport din Aninoasa.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe