PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ZIUA COMUNEI PIETROȘIȚA

ZIUA COMUNEI PIETROȘIȚA

de Andrei Oprescu
166 vizualizări

Sâmbătă, locuitorii comunei dâmbovițene Pietroșita au îmbrăcat straie de sărbătoare și au petrecut alături de autoritățile locale ziua comunei. Spectacolul oferit de artiștii care au urcat pe scenă a fost o încântare pentru localnicii, care de ceva timp nu au mai avut parte de o zi dedicată lor.

Edilul Ion Dicu a hotărât ca anul acesta, ziua de 21 iulie să fie dedicată cetățenilor, astfel că a pregătit un program special pentru aceștia. Încă de la primele ore ale dimineții, autoritățile locale au depus coroane de flori la monumentul eroilor.

Locuitorii din Pietroșița au venit în număr mare pentru a-i vedea pe artiștii care au cântat la zilele comunei. De la artiști de muzică ușoară, până la artiști de muzică populară, cu toții i-au încântat pe pietroșițeni.

Primarul Ion Dicu își dorește ca evenimentul să devină o tradiție și să le poate oferi anual locuitorilor astfel de momente speciale. Spectacolul s-a închieat cu un grandios foc de artificii.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe