PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Zona de strand a Complexului de Natatie se redeschide, cu mai multe facilitati! Vezi AICI mai multe amanunte!

Zona de strand a Complexului de Natatie se redeschide, cu mai multe facilitati! Vezi AICI mai multe amanunte!

de Moise Razvan
501 vizualizări

Zona de strand a Complexului de Natatie din Targoviste se redeschide, cu mai multe facilitati! Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, noutatile includ umbrele noi dar si mobilier de plaja! „Ștrandul de la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște este o alegere foarte bună nu numai pentru târgovișteni și dâmbovițeni, cât și pentru locuitorii din județele limitrofe. Sunt foarte multe facilități, și pentru copii, și pentru adulți. Totul este pregătit pentru a putea să facem față tuturor provocărilor”, a spus primarul Daniel Cristian Stan.

Tarifele sunt de 30 lei/zi pentru adulti si 15 lei/zi pentru elevi, studenti, copii, pensionari in timpul saptamanii. In weekend ele sunt de 35 lei/zi pentru adulti si 20 lei/zi pentru elevi, studenti, copii, pensionari. Complexul este dechis luni de la 11 la 20:30, de marti pana vineri de la 10 la 20:30 iar in weekend functioneaza de la 9 la 20:30.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe