PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A MURIT DUPĂ CE A MÂNCAT CIUPERCI DIN SUPERMARKET – VIDEO

A MURIT DUPĂ CE A MÂNCAT CIUPERCI DIN SUPERMARKET – VIDEO

de admin
13 vizualizări

Anchetă în Teleorman pentru elucidarea decesului unui batran care a murit dup ace a mancat ciuperci. Si sotia barbatului a ajuns la spital dupa ce a mancat si ea aceleasi ciuperci, insa medicii au reusit sa o stabilizeze. Cei doi au declarat ca au cumpart ciupercile dinstr-un supermarket din Alexandria. Procurorii au deschis un dosar penal pentru a afla cine se face vinovat de moartea batranului.
Cei doi batrani, sot si sotie, au cumparat ciupercile dint-un supermarket din Alexandria. Dupa ce le-au gatit si au consumat mancarea, amnadoi au inceput sa se simta rau.Au mers imediat la Spitalul de Urgente din Alexandria cu dureri groaznice de stomac.
Din nefericire, batranul a decedat la cetave ore dupa ce a ajuns la spital. Medicii au reusit sa o salveze pe sotia lui si acum e in afara oricarui epricol.
Cazul a fost preluat acum de procurori.
După efectuarea necropsiei , medicii legiști au constatat că moartea bătrânului de 72 ani s-a datorat ,,intoxicației cu o substanță necunoscută,, însă raportul complet cu privire la cauza decesului va fi întocmit în urma analizelor de laborator.

Mihaela Nedecluță
Paul Nanian

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe