PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘOFERI CERTAȚI CU LEGEA – VIDEO

ȘOFERI CERTAȚI CU LEGEA – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Mai mare rasul! Pentru un leu si jumatate soferii damboviteni se cearta la cutite cu taxatorii din parcarile municipiului Targoviste. Proprietarii autoturismelor refuza sa plateasca taxa cuvenita pentru parcare si adeseori trec la amenintari. Acesti soferi certati cu legea risca sa fie sanctionati de Politia Locala. Uneori insa scapa basma curata, fara sa plateasca parcarea si fara sa fie amendati.
Vin, parcheaza masina si se fac nevazuti. In zadar le solicita taxatorii din parcari sa plateasca taxa cuvenita. Certati cu legea, soferii damboviteni se cearta si cu angajatii societatii care administreaza parcarile din municipiul Targoviste.
Nu de putine ori taxatorii au fost amenintati si injurati de asa-zisii ”smecheri” de Targoviste pentru ca nu au vrut sa plateasca taxa de un leu si jumatate pentru parcare. Temandu-se pentru vietile lor, angajatii AITT inchid ochii, iar uneori soferii scapa netaxati.
Situatia este intalnita zilnic in parcarile din municipiul Targoviste. Sub pretextul ca stationeaza doar cateva minute, soferii incearca sa fenteze legea si sa nu plateasca taxa de un leu si jumatate. Acestia risca sa fie sanctionati de Politia Locala.
Amenzile pentru neplata taxei cuvenita pentru parcari este intre 100 si 500 de lei.

Valentin Popescu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe