PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A FĂCUT UN PAS ÎN SPATE – VIDEO

A FĂCUT UN PAS ÎN SPATE – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, Florin Popescu, s-a suspendat din Partidul Miscarea Populara si a anuntat ca s-a retras si din lista de candidati ai formatiunii la euroalegeri. Procurorii DNA au cerut arestarea preventiva a deputatului dambovitean acuzat ca ar fi cerut mita in campania electorala din 2012.
„Având în vedere suspiciunile legate de persoana mea, am decis să îmi suspend activitatea în cadrul PMP până la clarificarea situației apărute. Totodată, pentru a nu prejudicia imaginea partidului în campania electorală, am decis să mă retrag și de pe lista de candidați ai PMP la alegerile europarlamentare.
Așa cum am procedat și în alte situații similare, mă pun și de această dată, fără niciun fel de rezerve, la dispoziția Justiției și am încredere că Justiția va analiza obiectiv și imparțial faptele de care sunt acuzat.
Fiind vorba despre fapte care s-au petrecut în urmă cu doi ani, consider că nu este necesară, în ceea ce mă privește, cererea de arestare preventivă”, se arată într-un comunicatul semnat de Florin Popescu.
Gestul vine după ce DNA a cerut aviz pentru arestarea preventiva a lui Florin Popescu, în dosarul in care acesta este acuzat ca a cerut administratorului unei firme aproximativ 70 de tone de pui, in valoare de peste 400.000 lei, pentru a le da cetatenilor in campania electorala din iunie 2012.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe