PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘI-A ARĂTAT ,,DRAGOSTEA’’ – VIDEO

ȘI-A ARĂTAT ,,DRAGOSTEA’’ – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Scandal mare in comuna argeseana Izvoru unde o femeie gravida in 4 luni a fost batuta si taiata cu lama de concubinul ei cu care mai are un copil in varsta de un an.Victima a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Orasanesc din Costesti unde medicii au constatat ca din fericire loviturile agresorului nu au pus in pericol viata acesteia si a fatului,dar pacienta a ramas internata.

Primele date ale anchetei arata barbatul locuia cu femeia in comuna sa natala Aninoasa,dat de trei luni aceasta plecase de acasa la familia sa din localitatea Izvoru si nu vroia sa se mai intoarca.Cearta dintre cei doi a degenerat in scandal spre disperarea rudelor fetei.

Practic,concubinul a dus o pe femeie intr o padurice de langa o ferma dezafectata aflata la marginea localitatii Izvoru,iar la un moment dat cearta a degenerat in agresiuni,iar argeseanca a fost batuta si a fost taiata cu o lama pe nas si pe obraz,fiind in stare de soc.Speriat de cele intimplate,barbatul a sunat la 112 si a venit cu victima in intimpinarea salvarii venite de urgenta la fata locului.

Medicii Spitalului Orasanesc din Costesti-Arges spun ca pacienta si fatul ei nu sunt in pericol,iar ancheta politistilor in acest caz continua.

REPORTER CRISTI IONICA
IMAGINE CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe