PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PDL PRINDE FORȚĂ… CIVICĂ – VIDEO

PDL PRINDE FORȚĂ… CIVICĂ – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Reprezentantii fortelor politice de dreapta se vor reuni la sfarsitul saptamanii pentru a pune bazele, dupa cum sustin, celui mai mare parid de dreapta care a existat vreodata in spatiul carpato-danubiano-pontic. Mai exact, democrat-liberalii se vor contopi cu ,,ungurenii’’ de la Forta Civica, dupa care li se vor alatura si liberalii, semnandu-se certificatul de nastere al Aliantei Crestin Liberale.
Noua constructie politica va avea timp de cateva luni, inclusiv in judetul Dambovita, o conducere bicefala. Sefia Aliantei Crestin Liberale va impartita intre presedintele PDL Iulian Vladu si omologul sau de la PNL Mihail Volintiru. Nici reprezentantii Fortei CIvice nu vor ramane in afara structurilor de conducere. Actualul lider al ungurenilor damboviteni, Florin Bolchis, va primi functia de prim-vicepresedinte al PDL, iar altii colegi vor deveni membri ai Biroului Politic Judetean.
Noua constructive politica va functiona sub denumirea de Alianta Crestin Liberala pana cand justitia se va pronunta asupra fuziunii.

Iulian Banasanu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe