PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DUPĂ EL, POTOPUL

DUPĂ EL, POTOPUL

de admin
4 vizualizări

De cateva zile, presa centrala abunda de informatii ce privesc situatia financiara dezastruoasa a PNL. Se pare ca fostii lideri ai partidului au lasat foarte multe si foarte mari datorii in urma lor. Ar fi vorba de datorii de ordinul milioanelor de euro, motiv pentru care PNL ar putea fi aruncat in strada din cateva sedii ce ar urma sa fie executat silit. Unul dintre creditorii PNL este chiar fostul lider al organizatiei judetene Dambovita Mihail Volintiru. Acesta are de recuperat peste doua milioane de euro.
„Sunt creanţe vechi pe care sper să le recuperez în instanţă pentru că partidul nu are nici o intenţie să le plătească”, a declarat Volintiru pentru o televiziune centrala.
Cum spuneam este vorba despre o datorie de doua milioane de euro pe care Volintiru le-a investit in partid.
Sunt banii sai si are tot dreptul sa-I recupereze. Ce a uitat fostul presedinte al organizatiei Dambovita a PNL este ca nici domnia-sa nu prea obisnuieste sa-si achite facturile. Surse din PNL Dambovita, din aripa care apus umarul la detronarea lui Volintiru, ne-au spus ca s-au luat cu mainile de par si de mustati cand au intrat in ,,trezoreria’’ organizatiei. Au aflat ca, in timpul celor doi ani de domnie a lui Mihail Volintiru, partidul a acumulat datorii semnificative. Au gasit un teanc maricel de facturi emise de diferite societati care inca asteapta sa intre in posesia banilor. Sunt datorii facute, in special, in timpul campaniilor electorale coordonate de Volintiru. Noii sefi ai organizatiei nu stiu, in momentul de fata, cum vor reusi sa iasa din acest impas dar sunt hotarati sa-I ceara socoteala celui care este sef peste ,,trezoreria’’ PNL. Pana una – alta, liberalii sunt buni de plata. Altminteri… e posibil sa calce pragul instantelor de judecata sis a fie luati la intrebari de magistrati.

https://www.youtube.com/watch?v=DG9AhtCVIEI

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe