PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CLOPOŢELUL A SUNAT (ŞI) PE FACEBOOK – VIDEO

CLOPOŢELUL A SUNAT (ŞI) PE FACEBOOK – VIDEO

de Andrei Oprescu
28 vizualizări

Primul clopotel a sunat si pe retelele de socializare! Paginile parintilor au fost invadate de fotografii cu cei mici in prima zi de scoala. Purtand uniforma, cu buchete de flori in mana, alaturi de invatatoare sau colegi, atat boboceii cat si elevii din clasele mai mari au fost pentru o zi vedetele paginilor de socializare. Parintii au imortalizat fiecare moment din festivitatea de deschidere. 

Nu degeaba se spune ca o fotografie face cat o mie de cuvinte. Imaginile cu odraslele in prima zi de scoala au reprezentat intotdeauna un motiv de mandrie pentru parinti. Daca altadata ele ajungeau in albumul familiei, iar parintii nu ratau nicio ocazie sa le prezinte tuturor prietenilor, de cativa ani atat cunoscutii cat si necunoscutii pot admira fotografiile copiilor pe bancile scolii. O dovedeste si prima zi de scoala de anul acesta. Dupa ce i-au asaltat pe cei mici cu zeci de fotografii in curtea scolii si in banci, parintii nu au ezitat sa le posteze pe paginile retelelor de socializare. Scolarii au adunat cele mai multe comentarii din partea prietenilor de pe facebook. 

Si daca in prima zi de scoala, elevii s-au simtit ca pe covorul rosu, fotografiati din toate partile si admirati, de astazi vor intra in “paine”. Cu sau fara manuale, cu fise tiparite de dascali, in scoli mai mult sau mai putin reabilitate, scolarii trebuie sa se puna cu burta pe carte. 

Reporter: Cătălina Sandu

Imagine: Eduard Găiseanu  

https://www.youtube.com/watch?v=btN2kJAsSJ0

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe