PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRANSPORTUL PUBLIC, GRATIS LA PLOIȘTI – MDI TV

TRANSPORTUL PUBLIC, GRATIS LA PLOIȘTI – MDI TV

de admin
50 vizualizări

In Ploiesti, transportul public este gratuit d eluna viitoae!Facilitatea este valabila de la 31 martie pana la sfarsitul lui 2015 pentru cei cu venituri pana in 3.000 de lei.Consilierii locali au votat proiectul de hotarare in sedinta extraordinara prisma inceperii unor ample lucrari de reabilitare si modernizare la cele doua linii de tramvai din municipiu.Subventiile pentru aceasta facilitate vor fi suportate de la bugetul local.

Consilierii locali au votat favorabil proiectul de hotarare ce vizeaza posibilitatea ca locuitorii municipiului sa beneficieze de transport gratuit in perioada lucrarilor la liniile de tramvai.

Gratuitatea se aplica ploiestenilor care au venituri pana in 3.000 de lei,iar oamenii vor trebui sa dovedeasca acest lucru.

Vestea ca vor circula gratis cu mijloacele de transport in comun le prinde bine ploiestenilor navetisti. Cei care nu locuiesc in municipiu spun ca masura era buna si pentru ei deoarece tariful de 2 lei pentru o singura calatorie este destul de mare.

 

Mihai Eremia

Eugen Bănescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe