ANGAJAȚII COS TÂRGOVIȘTE AU IEȘIT ÎN STRADĂ

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

După ce au muncit zeci de ani în Combinatul de Oțeluri Speciale, angajații văd cum pe zi ce trece COS Târgoviște este demolat bucată cu bucată și vândut la fier vechi. Disperați că în curând vor rămâne fără loc de muncă și sătui de condițiile în care sunt nevoiți să lucreze, oamenii au ieșit în strada și și-au strigat nemulțumirile. Au cerut măsuri urgente din partea autorităților pentru salvarea combinatului, dar și stoparea demolărilor.

Protestul a fost organizat de Sindicatul Valahia. Angajații susțin că sunt plătiți cu sume foarte mici, contracte pe perioadă determinată, nu au condiții și se tem că în curând combinatul va fi pus la pământ. În ultimii ani, foarte multe secții au fost închise și demolate. Muncitorii nu au fost lasați în parcarea combinatului, spațiul aparținând COS Târgoviște, așa că au blocat trotuarele de pe o parte și cealaltă a drumului național.

Oamenii spun că muncesc de zeci de ani în Combinatul de Oțeluri Speciale de la Târgoviște și că în curând dacă nu se opresc demolările vor rămâne pe drumuri. Aceștia s-au plâns și de salariile mici, unii cu vechime în muncă de 20 de ani primesc salarii de muncitori necalificați.

Oamenii spun că au ajuns la capătul răbadării. Dacă nu vor fi ascultați, sindicaliștii pregătesc alte proteste în fața primăriei Târgoviște, prefecturii Dâmbovița și vor merge și în fața Guvernului pentru a-și striga nemulțumirile.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri