PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UCIS DE DOI MINORI. AU VRUT SĂ-I FURE BANII. BĂIEȚII AU 14 ȘI 17 ANI

UCIS DE DOI MINORI. AU VRUT SĂ-I FURE BANII. BĂIEȚII AU 14 ȘI 17 ANI

de Andrei Oprescu
5,7K vizualizări

Scene halucinante s-au petrecut în județul Argeș. După ce cadavrul unui bărbat a fost găsit printre gunoaie, oamenii legii au intrat pe fir și au ajuns la doi adolescenți. Aceștia sunt bănuiți că l-ar fi ucis pe bărbat pentru a-i fura banii strânși din cerșit. Cu victima se afla un alt bărbat, care a fost și el bătut. Minorii au fost identificați și în urma perchezițiilor au fost reținuți.


Acestea sunt momentele în care cei doi adolescenți din Ștefănești, județul Argeș, în vârstă de 14 respectiv 17 ani, explică oamenilor legii cum l-au bătut și i-au luat viața bărbatului de 34 de ani. Acesta, împreună cu un alt om al străzii, de 54 de ani, au fost agresați de minori cu intenția de a le lua banii strânși din cerșit. Altercația a avut loc în cartierul Prundu din Pitești. După ce au lovit cu bestialitate victima, cei doi au fugit. Ulterior, în vegetația de lângă calea ferată, printre gunoaie, a fost descoperit cadavrul bărbatului. În urma investigațiilor, a fost stabilit un cerc de persoane bănuite și au fost administrate probe, cercetările fiind desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și omor. Oamenii legii au efectuat două percheziții, pe raza orașului Ștefănești, la locuințele persoanelor bănuite. În urma acestora, au fost identificate și ridicate obiecte cu valoare probatorie, totodată fiind puse în executare două mandate de aducere emise pentru cele două persoane bănuite. Cei doi minori au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie dispuse măsuri preventive.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe