PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INCIDENT GROAZNIC ÎN ZONA TITU! UN INDIVID SE MASTURBA ÎN FAȚA COPIILOR MINORI -VIDEO!

INCIDENT GROAZNIC ÎN ZONA TITU! UN INDIVID SE MASTURBA ÎN FAȚA COPIILOR MINORI -VIDEO!

de Andrei Oprescu
70 vizualizări

Imagini şocante pentru copiii din zona Titu, unde un tânăr de 26 de ani, din Bucureşti, şi-a satisfăcut plăcerile fizice pe stradă, în faţa prichindeilor. Individul a venit în judeţul Dâmboviţa la iubita sa, din Ulieşti şi petrecea ore întregi, zilnic, pe străzile din apropierea şcolilor sau în locurile în care se jucau copiii. Fie stătea în maşină, fie se plimba dezbrăcat pe stradă, tânărul nu se jena să facă gesturi obscene, atât în faţa fetiţelor, cât şi a băieţeilor, din ciclurile primar şi gimnazial. Părinţii şi bunicii copiilor spun că bărbatul le-ar fi oferit şi bani micuţilor pentru a se urca cu el în maşină. Copiii au povestit cele întâmplate, iar părinţii l-au urmărit ca în filme şi au anunţat şi poliţia. Individul a fost prins de oamenii legii în Braniştea şi a primit control judiciar pentru 60 de zile. În faţa anchetatorilor a spus că pe stradă se simte cu adevărat liber şi nu are nicio inhibiţie. Poliţiştii l-au trimis înapoi în capitală, unde are domiciliul.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe