PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROFESOARA CARE ATACĂ BEBELUȘI ȘI MĂMICI ÎN TÂRGOVIȘTE POATE SCĂPA NEPEDESPITĂ, TOCMAI CU COMPLICITATEA VICTIMELOR SALE! NICIO PERSOANĂ AGRESATĂ DE INDIVIDA PERICULOASĂ NU A DEPUS PLÂNGERE LA POLIȚIE!

PROFESOARA CARE ATACĂ BEBELUȘI ȘI MĂMICI ÎN TÂRGOVIȘTE POATE SCĂPA NEPEDESPITĂ, TOCMAI CU COMPLICITATEA VICTIMELOR SALE! NICIO PERSOANĂ AGRESATĂ DE INDIVIDA PERICULOASĂ NU A DEPUS PLÂNGERE LA POLIȚIE!

de Andrei Oprescu
Publicat: Ultimul update 14 vizualizări

Profesoara agresivă face victime în Târgoviște de câțiva ani! Pe rețelele de socializare sunt zeci de persoane care se plâng că au fost atacate de individa periculoasă. Majoritatea atacurilor s-au dat în supermarketul Kaufland și în zona acestui magazin. Deși sunt zeci, poate chiar sute de comentarii la aceste postări, nimeni, dar NIMENI nu a depus o plângere penală pe numele individei care atacă înclusiv bebeluși.
În 2015, profesoara a atacat în Kaufland o altă tânără. Practic, din senin, a început să o lovească cu un calup de salam în cap. Tânăra a fugit și a anunțat angajații magazinului, care i-ar fi spus că o știu pe agresoare, că ar fi “profesoara nebună”. Tânăra agresată nu a fost în stare să facă o plângere penală. Și alte femei s-au plâns pe Facebook că au fost victimele acestei profesoare. “Eram în Kaufland, la cumpărături, atunci când am văzut că o femeie blondă îi agresa pe toţi cei aflaţi în acel raion. Atenţie mare, este foarte periculoasă. Minionă, îmbrăcată bine. Cu o geacă de blugi albastră şi o fustă albă părea că şi face cumpărăturile. când, dintr-o dată, a început să dea cu pungă pe care o avea în mâna şi să înjure pe toată lumea”, povestește un martor aflat, în acel moment, la cumpărături. O altă mămică a postat pe Facebook, următorul mesaj: “În Târgovişte circulă în libertate o nebună. Eram la cumpărături în Kaufland, mai exact la casă, în spatele unei doamne blonde, bine îmbrăcată, îngrijită, calmă, care nu mi-a dat niciun semn că ar fi sărită de pe fix. Dintr-o dată mi-a atacat fetiţă de 1 an şi 2 luni, pe care o ţineam în braţe, vorbea foarte vulgar, iar tot personalul magazinului, de faţă fiind, m-a liniştit spunându-mi că e nebună şi că atacă zilnic oamenii din magazin. Recunosc că m-am şocat, neavând altă reacţie decât să-mi feresc copilul din calea nebunei, dar am să depun plângere în magazin, pentru că ar fi trebuit să cheme paza vânzătoarele. Mă întreb dacă aveam eu o reacţie nepotrivită faţă de ele, clar ar fi luat măsuri”, a scris o mămică pe Facebook.
Și exemplele pot continua…..
Cel mai recent caz, unul extrem de grav, s-a perecut zilele trecute, tot în acea zonă din Târgoviște. De această dată, profesoara cu apucături bolnave, a strâns de gât un bebeluș de numai 6 luni, chiar sub ochii mamei disperate că îi omoară copilul. Salvarea ei a venit de la un campion de arte marțiale care era în zonă și a imobilizat-o pe agresoare. Ce credeți? Nici această femeie nu a depus o plângere la poliție!
Deci, agresoarea poate strânge de gât copii în continuare, poate lovi, poate înjura, sau în cel mai rău caz, poate ucide! Este liberă, pe stradă, și asta pentru că nimeni nu a avut curajul să-i facă o plângere penală!

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe