PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » 1 IUNIE LA COMPLEXUL TURISTIC DE NATAȚIE TÂRGOVIȘTE

1 IUNIE LA COMPLEXUL TURISTIC DE NATAȚIE TÂRGOVIȘTE

de Andrei Oprescu
17 vizualizări

De 1 iunie Complexul Turistic de Natație din Târgoviște a fost gazda unui maraton de evenimente sportive. De la înot, la tenis, baschet, minifotbal, volei și până la lupte, judo și karate, micuții pasionați de sport și mișcare și-au demonstrat talentul și au sărbătorit de ziua lor. Nu au lipsit nici momentele artistice: dans modern, schițe, demonstrații de robotică.
Fiecare copil și-a spus povestea prin sport de 1 iunie la Complexul Turistic de Natație. Sub deviza 1 IUNIE MultiSPORT, Primăria Municipiului Târgoviște prin Complexul Turistic de Natație a organizat un maraton de evenimente sportive. Ziua a început la Bazinul Olimpic unde s-a desfășurat competiția de înot.
Au urmat competițiile de bachet în scaun cu rotile unde cei prezenți au avut parte de o demonstrație de curaj, voință și optimism. Turneul de baschet a fost o competiție strânsă.
Cei mici au dat apoi startul competiției de tenis. Cu gândul la Sorana Cârstea, această domnișoară a dat totul pe teren.
Nici pasionații de arte nu au fost uitați de organizatori. Pentru ei a fost pregătit un spectacol de către elevii de la Palatul Copiilor Târgoviște, dar și ansambluri de dans popular. Au fost de asemenea prezentate și invențiile celor de la cursul de robotică.
Toți copiii au luat parte la festivitatea de deschidere, unde au lansat baloane colorate.
După-amiaza a continuat cu demonstrații de lupte, judo, karate și box.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe