PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » 1 mai fără concurs – VIDEO

1 mai fără concurs – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Se feresc de politica mai ceva ca necuratul de tamaie. Cel putin asta lasa sa se inteleaga consilierii targovisteni. In aceiasi zi in care s-a aprobat interzicerea afisajului electoral, in mare parte din oras, un alt proiect a primit aviz negativ, plecand tot de la cosiderente politice. Intitulat „1 Mai in familie” proiectul a fost amanat pentru 2015, fiind considerat unul ce poate capata conotatii politice, in 2014.
Chiar daca sunt alesi politic si mai mereu modul in care aproba sau resping un proiect de hotarare reprezinta tot un act politic, ce are loc doar cu aprobarea partidului, la Targoviste consilierii se feresc de aproape orice ce ar putea avea conotatii politice. Ultimul exemplu in reprezinta un proiect propus de catre executiv pentru perioada 1-2 mai, intitulat „1 Mai in familie”, in fapt un concurs intre reprezentantii cartierelor din Municipiu.
Desi, la o prima vedere suma de 70.000 de lei ar fi putut da impresia ca poate nisca comentari nu acesta a fost motivul pentru care cu un vot de 10-9 proiectul a fost respins. Motivul pentru care 10 dintre consilieri s-au abtinut a fost acela ca in 2014 perioada de derulare a proiectului este chiar in timpul campanaiei electorale pentru alegerile europarlamentare.

Redcator:Horia Marin
Imagine: Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe