PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AMBULANȚĂ ATACATĂ – VIDEO

AMBULANȚĂ ATACATĂ – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Echipajul unei ambulanţe a trăit momente de groază după ce un bărbat a aruncat cu o sticlă în maşina care mergea să preia un pacient. Geamul s-a spart şi i-a lovit pe medicul şi şoferul aflaţi in autoturism. Incidentul s-a produs în comuna argeseana Tigveni, în timp ce ambulanţa se deplasa spre Ciofrângeni, ca să acorde îngrijiri unui pacient ce sunase la 112.
O ambulanţă a fost vandalizată in timp ce se afla in misiune în apropiere de municipiul Curtea de Argeş. Un barbat aflat in stare de ebrietate a aruncat o sticla in geamul din dreapta fata al masinii care se deplasa la un pacient din zona,.Soferul a suferit escoriatii la maini si la cap,fara a necesita internarea in spital,iar medicul de pe salvare a fost lovit in gat de o parte din sticla sparta,dar nu a fost ranit.
Ambulanta a fost nevoita sa opreasca imediat, iar agresorul a fost retinut de membrii echipajului in asteptarea politiei. Numai ca primii au ajuns prietenii celui care a aruncat cu sticla in ambulanta, care au sarit cu topoarele la echipaj.
Pe numele agresorului si a prietenilor acestuia a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru distrugere si tulburarea ordinii publice
Dupa incident,un alt echipaj de ambulanta de la Curtea de Arges a venit in zona si a preluat cazul,iar in acest moment politia a inceput o ancheta,toti cei implicati, in numar de 15, urmand a fi audiati astazi.Conducerea Serviciului de Ambulanta Judetean Arges confirma ca medicii de pe salvare nu i au provocat pe agresori,au vorbit civilizat cu acestia,dar discutia a degenerat in violente verbale si fizice,soldate cu un ranit usor si distrugeri materiale,salvarea distrusa urmand a fi trasa pe dreapta timp de 3 saptamani pina cand geamul inlocuitor va fi livrat institutiei.

REPORTER: CRISTI IONICA
IMAGINE: CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe