PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » 20.000 DE LOCURI DE MUNCĂ DISPONIBILE

20.000 DE LOCURI DE MUNCĂ DISPONIBILE

de Andrei Oprescu
214 vizualizări

Un număr de 20.323 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel naţional, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru lucrător comercial (1.346 de posturi vacante); muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor (874 de locuri de muncă vacante); muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (745 de posturi), dar și agent de securitate (646) și manipulant mărfuri (620).

JOBURI PENTRU STUDII MEDII

lucrător comercial (1.346 de posturi vacante)

muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor (874 de locuri de muncă vacante)

muncitor necalificat la demolarea clădirilor, zidărie, faianţă, gresie, parchet (745 de posturi)

agent de securitate (646)

manipulant mărfuri (620)

Un număr de 1.357 de posturi sunt destinate persoanelor cu studii superioare (programator; inginer în diferite domenii de activitate; analist servicii client; analist financiar; manager proiect etc.), iar 5.538 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale (lucrător comercial; agent servicii client; ipsosar (exclusiv restaurator); controlor calitate etc.

grafica

JOBURI PENTRU STUDII SUPERIOARE

programator

inginer în diferite domenii de activitate

analist servicii client

analist financiar

manager proiect

Alte 5.206 de posturi vacante sunt destinate persoanelor cu studii profesionale (şofer autocamion/maşină de mare tonaj; lucrător comercial; lăcătuş mecanic; fierar betonist, dulgher etc.), în timp ce restul de 8.222 locuri de muncă sunt destinate persoanelor fără studii sau cu studii primare/gimnaziale (muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor; confecţioner cablaje auto; agent de securitate; muncitor necalificat în industria confecţiilor; muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet etc.).

grafica

JOBURI PENTRU ABSOLVENȚII DE STUDII PROFESIONALE

şofer autocamion/maşină de mare tonaj

lucrător comercial

lăcătuş mecanic;

fierar betonist

Și străinii vor să angajeze români. 317 locuri de muncă erau disponibile, cele mai multe locuri de muncă în Norvegia – 92 de posturi. În Germania sunt vacante 127 de locuri de muncă pentru: şofer de camion; stivuitorist; lucrător în depozit; lucrător construcţii acoperişuri şi spaţii interioare; şofer profesionist.

LOCURI DE MUNCĂ NORVEGIA

peisagist şi pietrar

instalator ventilaţie

medic

şef departament de Ştiinţe Fizice Aplicate

cercetător principal/ superior

tinichigiu auto, mecanic auto; mecanic motociclete;

LOCURI DE MUNCĂ GERMANIA

şofer de camion

stivuitorist

lucrător în depozit

lucrător construcţii acoperişuri şi spaţii interioare

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe