PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » 5 TO GO, O CAFEA DIN CE ÎN CE MAI CĂUTATĂ

5 TO GO, O CAFEA DIN CE ÎN CE MAI CĂUTATĂ

de Andrei Oprescu
38 vizualizări

După ce au simţit gustul sortimentelor de cafea 5 TO GO cei mai mulţi dintre târgovişteni trec în fiecare zi pe la cafeneaua cochetă, situată în Centrul Istoric. Cei care nu s-au bucurat încă de aroma unei cafele speciale sunt invitaţi să treacă pe la 5 TO GO, unde plătesc doar 5 lei pentru orice fel de cafea.
De la cafeaua clasică până la cele mai sofisticate combinaţii puteţi găsi la 5 TO GO, votat în ultimii doi ani ca fiind cel mai cool brand de cafea şi cafenele. Aici puteţi merge însoţiţi chiar şi de prichindei. Pe lângă cafea şi multe zâmbete, veţi fi întâmpinaţi şi cu mai multe feluri de fresh-uri din fructe proaspete şi smooty-uri, precum şi produse gustoase de patiserie şi sendvişuri, care se combină perfect cu băuturile preferate.
Cafeneaua 5 TO GO este deschisă de luni până vineri, între orele 07:30 – 18:30, iar sâmbăta între orele 09:00 – 16:00 şi este situată vis-a-vis de Primăria Târgovişte.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe