PRIMA PAGINĂ » Arges » ȘICANARE ÎN TRAFIC ÎNCHEIATĂ CU BĂTAIE

ȘICANARE ÎN TRAFIC ÎNCHEIATĂ CU BĂTAIE

de Andrei Oprescu
28 vizualizări

Șicanare în trafic încheiată cu bătaie între șoferi în Argeș. S-a întâmplat duminica noaptea pe o strada din municipiu. Se pare că unul dintre șoferi a vrut să depășească și celălalt nu i-a permis. A urmat o avalanșă de înjurături și totul a culminat cu o bătaie. Unul dintre șoferi l-a lovit pe celălalt apoi a plecat. Polițiștii i-au identificat și au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii incidentului.
Incidentul s-a produs în zona Spitalului Militar din Pitești. Din spusele martorilor, unul dintre șoferi ar fi vrut să depășească și celălalt s-a opus. De aici până la ceartă a fost doar un pas. După ce s-au înjurat ca la ușa cortului și și-au arătat semne obscene, unul dintre ei l-a lovit cu pumnul în față pe celălalt. Din lovitură victima a căzut pe asfalt și mai mulți participanți la trafic i-au acordat primul ajutor. Celălalt șofer a plecat dar a fost întors din drum de poliție. Șoferul rănit are 26 de ani și este din Corbeni, iar cel care l-a agresat are 28 de ani și este originar din localitatea Popești. Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru loviri și alte violențe.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe