PRIMA PAGINĂ » SPORT » 7.000 PENTRU GIURGUVENI – VIDEO

7.000 PENTRU GIURGUVENI – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Suporterii Astrei vor putea cumpara, începând de vineri, bilete la meciul din Finala Cupei României, cu Steaua programata pe 23 mai, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.
7.000 de bilete au fost puse la dispoziţia galeriei Astrei, a anunţat primarul orasului Giurgiu, Nicolae Barbu. Cel mai ieftin bilet va fi 15 lei, cel la peluze, inel 3. La peluze, inelele 1 si 2, biletul va costa 20 de lei. La tribuna 2 EST, inel 1 şi inel 2 central, sunt disponibile 600 de tichete, preţul acestora fiind de 60 lei. De asemenea, 330 de bilete sunt puse la vânzare la VIP 2 pentru fanii Astrei, preţul fiind de 250 lei. Cei cu dare de mână pot achiziţiona bilete la VIP 1, unde un bilet costă 300 lei, cu catering inclus.
Biletele vor fi puse la vânzare la casele de bilete din Giurgiu, începând de vineri. Totodată, conducerea a decis ca intrarea la meciul Astra Giurgiu-ACS Poli Timişoara, de vineri, 16 mai, sa fi liberă.

Reporter: Ionut Marin

https://www.youtube.com/watch?v=C2xmum8NNBI

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe