PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » 88 DE ELEVI DIN DÂMBOVIȚA, INFECTAȚI

88 DE ELEVI DIN DÂMBOVIȚA, INFECTAȚI

de Andrei Oprescu
492 vizualizări

În urma centralizării raportărilor din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Dâmbovița, situația epidemiologică din mediul școlar, cumulată în ultimele 14 zile arată că aveam 88 de elevi confirmați cu virusul Sars-COV-2. Totodată, în școli 47 de angajați au fost depistați cu COVID-19. În această situație, potrivit legii, 1743 de elevi au trecut la cursuri online după ce activitatea față în față a fost suspendată pentru 76 de clase. Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Târgoviște și Colegiul Economic ”Ion Ghica” Târgoviște au cursurile față în față suspendate în urma apariției cazurilor de COVID-19.

SITUAȚIA ÎN ȘCOLILE DIN DÂMBOVIȚA

· elevi confirmați Covid-19: 88

· personal angajat în învățământ confirmat Covid-19: 47 persoane

· clase cu activitate față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 76

· elevi din clasele cu activitate față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 1743

· unități de învățământ cu activitate față în față suspendată 2 – Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Târgoviște și Colegiul Economic ”Ion Ghica” Târgoviște.

Numărul unităților de învățământ cu clase în care activitatea față în față este suspendată crește în județ. Au fost trecut în sistem online clase de la școlile din Găești, Târgoviște, Ocnița, Dărmănești, Șotânga, Moreni, Uliești, Băleni, Crevedia, Petrești, Odobești și Titu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe