PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POPESCU A PRIMIT AVIZ NEGATIV – VIDEO

POPESCU A PRIMIT AVIZ NEGATIV – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat aviz negativ solicitarii DNA de incuviintare a arestarii preventive in cazul deputatului Florin Popescu, acuzat ca a cerut mita 60/70 de tone de carne de pui, pentru a fi folosita in campania electorala.
Comisia Juridică a dezbătut, luni, scrisoarea ministrului Justiţiei privind cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Florin Popescu. Potrivit unor surse din comisie, citate de Mediafax, ca au existat 15 voturi impotriva, 7 voturi pentru si o abtinere. Votul a fost secret.
Astfel pentru moment Florin Popescu scapa de arestarea preventiva, insa decizia finala va fi luata de plenul Camerei Deputatilor.
După ce acest raport al comisiei va fi trimis Biroului Permanent al Camerei, conducerea Camerei trebuie să convoace plenul în cinci zile lucrătoare urmand să se pronunţe în acest caz până pe 7 mai.
Demersul vine după ce DNA a cerut aviz pentru arestarea preventivă a lui Florin Popescu, în dosarul în care acesta este acuzat că a cerut administratorului unei firme aproximativ 70 de tone de pui, în valoare de peste 400.000 lei, pentru a le da cetăţenilor în campania electorală din iunie 2012.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe