PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ALO, 112? AM NEVOIE DE NIȘTE MUNCITORI! – VIDEO

ALO, 112? AM NEVOIE DE NIȘTE MUNCITORI! – VIDEO

de admin
8 vizualizări

In judetul Teleorman s-a inventat “Culmea puturosului” care suna cam asa: Sa ai o gramada de pamant la poarta, sa chemi pompierii sa-ti care pamantul in curte si tu sa te uiti la ei cum muncesc! Asa a facut o familie din Alexandria care a sunat in disperare la 112 sa cheme pompierii sa-i care pamant in curte. Ce-i mai grav este faptul ca mai marii de la ISU Teleorman si–au trmis angajatii sa munceacsa in batatura familiei respective desi nu era o situatie de urgenta. Abia dupa ce jurnalistii MDITV i-au prins in flagrant, sefii pompeirilor au revocat ordinul iar salvatorii au fost nevoiti sa abandoneze gramada cu pamant si sa se intoarca la unitate.
Pe o strada din Alexandria, patru pompieri munceau din greu la caratul pamantului in curtea unor cetateni, in timp ce acestia stateau cu mainile in san, ii priveau de pe margine si le dadeau indicatii. Cum s-a ajuns aici? E simplu!
N-au amendat-o dar i-au trimis patru salvatori pe post de zilieri, care au primit un ordin bine trasat: Sa care pamantul in curtea femeii!…Si l-au carat! Asta desi familia femeii e destul de numeroasa si ar fi avut destula forta de munca. Vecinii celor la care pompierii au fost trimisi să le care in curte pamantul primit de la primarie sunt revoltați și se simt nedreptățiți. Și ei au apă în curte și nu au primit pompieri cadou!
Legalitatea acestei “situații de urgență” este discutabilă, mai ales dacă ținem cont de faptul ca in Alexandria ploile abundente au incetat de mai bine de o saptamana. Intrebati despre urgenta la care au fost trimisi cei patru pompieri, reprezentantii ISU Teleorman ne-au raspuns sec.
Insa, dupa interviu, nimeni nu a mai avut nevoie de sprijin, altfel nu ne explicam de ce cei patru pomperi au fost luati in graba cu masinile si dusi la unitate chiar daca nu au terminat de cacart gramada de pamant.
Abia dupa ce au fost lasati balta de pompierii care le-au muncit gratis pe batatura, membrii familiei au promis ca vor pune mana pe lopeti si vor termina ei ce au inceput salvatorii.

Mihaela Nedelcuță
Paul Nanian

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe