PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ADVERSITATE TRADIȚIONALĂ – VIDEO

ADVERSITATE TRADIȚIONALĂ – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Chiar daca cele mai multe si cele mai dure atacuri la adresa reprezentantilor PDL vin din zona Miscarii Populare, democrat-liberalii sustin ca tot PSD-istii raman principalii lor adversari. Strategia relativ nou-nascutului partid pare a fi una simpla: incercam sa devenim cineva pe scena politica improscand cu vorbe grele formatiunea sub culorile careia am slujit o buna perioada de timp. Toate zbaterea acestora este privita de catre demcorat-liberali cu multa si foarte multa nepasare. Cel putin asa sustine presedintele PDL Dambovita, deputatul Iulian Vladu.
Fie ca ne referim la liderii Miscarii Populare de la nivel national, fie ca ne referim la cei din teritoriu, toti isi concentreaza discursurile critice spre fostii colegi si prieteni democrat-liberali si mai putin sau cu voce ceva mai putin hotarata spre reprezentantii stangii. Cu toate acestea, pedelistii spun ca nu vor intra in jocul PMP-istilor si nu le vor raspunde atacurilor, zic ei nefondate. ,,Pentru noi, PSD ramane principalul adversar’’, a subliniat Iulian Vladu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe