PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Liber la afișaj – VIDEO

Liber la afișaj – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Nici afisajul electoral nu mai e ce-a fost odata. Cel putin in Dambovita, forfota sutelor de oameni ce lipeau afise sau ancorau bannere si mash-uri este doar o amintire. Campania pentru alegerile europarlamentare se desfasoara aproape in anonimat, in unele zone fiind interzisa cu desavarsire, in vreme ce in altele este in continuare la liber, dar fara a suscita pasiuni prea mari.
Dupa ce, in urma cu aproximativ doua sapatamani, consilierii targovisteni stabileau conditii extrem de restrictive in ceea ce priveste afisajul electoral la nivelul orasului nu la fel s-a intamplat si in restul judetului. Daca in Targoviste este interzisa cu desavarsire folosirea bannerelor, mash-urilor sau a steagurilor electorale, in toata zona centrala si pe traseele tuturor bulevardelor din oras, in restul judetului Dambovita condiitiile sunt extrem de permisive.
Intre cele mai importante conditii impuse pentru afisajul electoral de-a lungul drumurilor judetene se numara si solicitarea ca elementele de publicitate electorala să nu fie amplasate pe elementele de semnalizare rutieră verticală de orientare, avertizare şi restricţionare.

Redactor: Horia Marin

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe