PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Doi ani de guvernare Ponta – VIDEO

Doi ani de guvernare Ponta – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Exact doi ani se implinesc din momentul in care conducerea Guvernului Romaniei este asigurata de Victor Ponta. Fie ca socotim in aceasta perioada unul, doua sau trei guverne diferite exista o singura constanta certa: Primul ministru a fost acelasi, cum deltfel nici programul de guvernare nu a fost modificat, cel putin declarativ. La ora bilantului, fie el si neoficial, datele sunt cel putin contradictorii.
7 mai 2012 este momentul in care conducerea Guvernului Romaniei a fost preluata de Victor Ponta. La exact doi ani distanta Romania, in statistici, nu sta nici pe departe asa de bine precum preconizau actualii guvernanti la preluarea mandatului.
Consecinta directa 1 roman din cinci nu-si mai poate plati ratele la banca iar restantele la banci au crescut la 33 de miliarde de lei.In alte statistici aparent lucrurile stau mai bine.
Tot la capitolul realizari pot fi enumerate cersterea economica de 3,5% din 2013, csaderea TVA la paine si scutirea profitului reinvestit. Pe de alta parte romanii, tot statistic o duc mai prost decat in 2012
In plus Guvernul a rams dator si cu cateva proiecte importnate ce deocamdata nu au fost aplicate sau a caror implementare nu a fost cea anticipata, cum ar fi reducerea CAS-ului, scaderea TVA la 19%, sau cresterea numarului de locuri de munca.

Redactor: Horia Marin

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe