PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O NOUĂ SCUMPIRE A ASIGURĂRILOR AUTO – VIDEO

O NOUĂ SCUMPIRE A ASIGURĂRILOR AUTO – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Veste cutremuratoare pentru soferi! Asigurarea obligatorie auto ar putea sa se scumpeasca cu 50%. Potrivit specialistilor din asigurari, sumele platite de soferi pentru RCA nu acopera despagubirile pe care trebuie sa le achite asiguratorii in cazul producerii unui accident. Astfel, pentru a acoperi riscurile, tarifele RCA ar trebui majorate substantial.
In prezent, foarte multe societati de asigurari au ales sa practice preturi mult mai mici fata de alte companii, pentru a acapara cota de piata, in detrimentul propriei stabilitati financiare. In contextul in care Autoritatea de Supraveghere Financiara se pregateste sa analizeze in detaliu situatia financiara a asiguratorilor, ne putem astepta la o crestere substantiala a asigurarilor. Majorarile se vor resimti in special la societatile care practica preturi sub media de piata. Vestea nu cade tocmai bine pentru soferi, mai ales ca in ultimele luni au asistat la cresteri atat ale carburantilor, cat si ale asigurarilor auto.
Punerea celei mai mari companii locale sub administrare speciala duce la o schimbare abrupta in cazul a patru societati care vand la preturi cu mult sub media pietei. Erau mai ieftine, dar mai putin sigure. Cel care isi asigura masina primea mai putini bani decat prevede legea in eventualitatea unui accident. Din aceasta cauza cele patru societati isi vor mari costurile si totul se va rasfrange asupra clientilor.

Valentin Popescu
Radu Constantinescu

https://www.youtube.com/watch?v=VHkPuygLMTc

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe