PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MODA TABLETELOR LA ROMÂNI – VIDEO

MODA TABLETELOR LA ROMÂNI – VIDEO

de admin
9 vizualizări

In cativa ani tabletele ar putea deveni precum telefoanele mobile. Fiecare roman ar urma sa aiba in buzunar un astfel de dispozitiv. Asta ar fi una dintre concluziile specialistilor dupa ce vanzarile tabletelor s-a triplat anul trecut, iar cresterile vor continua si in acest an, potrivit reprezentantilor din industrie. Preturile incep de la 200 de lei si pot ajunge la 4.000 de lei. In medie, un roman cheltuieste 700-800 de lei pentru o tableta.
Romanii sunt mari amatori de tehnologie. Dovada stau cifrele care arata ca numai anul trecut au cumparat 600.000 de tablete, fata de cele 200.000 de unitati din 2012. O crestere a vanzarilor s-a resimtit si in acest an.
Situate intre smartphone-uri, tabletele castiga din ce in ce mai mult teren. Sunt usoare, manevrabile, dar si extrem de performante. Cel mai des sunt folosite pentru a rula jocuri, pentru a vizualiza, filme, dar cei mai multi o folosesc pentru a rula pe internet. Mai nou, unele tablete performante au si functia de 3G.
Brandurile puternice se cauta foarte mult, dar se cauta si tabletele romanesti care au o accesibilitate mai mare la pret. Cele mai ieftine au preturi de 200-260, insa functiile indeplinite de dispozitiv si calitatea imaginii sunt reduse fata de tabletele scumpe.
Pentru acest an, specialistii estimeaza ca romanii vor cumpara intre 800 de mii si un milion de tablete.

Valentin Popescu
Răducu Rădoi

https://www.youtube.com/watch?v=qLrGxvwds5s

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe