PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXAMENELE BAT (ȘI) LA UȘA PROFESORILOR – VIDEO

EXAMENELE BAT (ȘI) LA UȘA PROFESORILOR – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Nu doar elevii vor trece prin emotiile examenelor in perioada urmatoare! Cadrele didactice care nu sunt titulare pe post se pot înscrie zilele acestea la examenul de titularizare. In judetul Dambovita sunt titularizabile doar 60 de posturi, asa ca cei care isi doresc un loc sigur la catedra trebuie sa treaca de doua probe: practica si teoretica. Cele mai multe locuri sunt pentru educatoare si invatatoare. Inscrierile pentru titularizare se fac pana la data de 19 mai.
Examenul de titularizare este cel care le certifică profesorilor, învăţătorilor sau educatorilor siguranţa unui post în învăţământ. Cei care doresc să fie dascăli titulari dar şi studenții în prag de absolvire, trebuie să-şi depună dosarul pentru înscrierea la concursul de ocupare a posturilor în învăţământul preuniversitar
Cadrele didactice se pot înscrie la examenul de titularizare până pe data de 19 mai, iar testarea va avea loc în luna iulie. Candidatii vor trebui sa treaca de proba practica sau inspectia speciala la clasa, ce reprezinta 25% din media de repartizare si proba scrisa de 4 ore care va avea loc pe data de 21 iulie.
Fisele de inscriere, metodologia, graficul concursului si posturile libere pot fi vizualizate pe site-ul Inspectoratului Scolar Dambovita.

REPORTER: Cătălina Sandu
IMAGINE: Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe