PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ”LOCATARI” NOI LA ZOO TÂRGOVIȘTE – VIDEO

”LOCATARI” NOI LA ZOO TÂRGOVIȘTE – VIDEO

de admin
20 vizualizări

Bucurie mare la Gradina Zoologica din Targoviste! Chiar daca isi duc viata in captivitate, animalele se inmultesc pe capete, spre incantarea administratorilor. Numai in ultimul timp au venit pe lume 3 mufloni. Chiar daca puii sunt micuti, acestia atrag atentia sutelor de iubitori de animale care viziteaza Gradina Zoologica.
Animalele se simt in mediul lor natural la Gradina Zoologica din Targoviste si asta ca pentru ca au loc suficient de joaca, iar ”apartamentele” lor sunt curatate aproape zilnic. Mediul adecvat a facut posibil ca unii dintre locatarii Gradinii sa aduca pe lume mai multi puisori. Printre acestia se numara muflonul si Capra Pitica Olandeza.
Potrivit specialistilor, muflonul are simturi foarte bune, precum si o agerime surprinzatoare pentru cei care se lasa inselati de infatisarea sa aparent greoaie. Animalele mai deosebite primesc si un nume.
Vizitatorii sunt bucurosi la vederea puilor nou-nascuti. Cei mai incantati sunt copiii.
In zilele urmatoare mai multe animale sunt asteptate pentru a aduce pe lume pui.

Valentin Popescu
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe