PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Promisiuni de la Transporturi – VIDEO

Promisiuni de la Transporturi – VIDEO

de admin
10 vizualizări

Bani mai multi la salariu, disponibilizari mai putine, pentru angajatii CFR, doua rute de cale ferata, pentru transport calatori, redeschise, in Dambovita, bani pentru refacere drumuri, tot in Dambovita, sunt tot atatea promisiuni facute de Dan Sova, la Targoviste.Ministrul Transporturilor s-a aflat in Dambovita intr-o scurta vizita in care a avut parteneri de dialog atat presa cat si reprezentani ai sindicatelor CFR.
Dan Sova a anuntat ca i-a informat pe cfr-isti ca disponibilizarile de la cfr Marfa ar putea fi in numar mai mic decat cele 2500 convenite cu reprezentantii FMI si deasemnea ca o crestere de 3,4%, pentru salariile cfr-istilor, este luata in calcul in toate cele trei segmente, transport persoane, intretinere dar si transport marfa. Pentru Dambovita, vestile anuntat de ministru sunt chiar mai bune pentru ca, spune acesta, rutele Targoviste-Pietrosita si Targoviste-IL Caragiale-Ploiesti vor fi redeschise traficului de calatori pe calea ferata, cu cate patru curse in fiecare zi.
Cele doua rute de transport calatori pe calea ferata au fost inchise in 2012 pentru ca acestea produceau pierderi totale de aproximativ 360.000 de lei lunar. Redeschiderea rutelor nu are un termen stabilit, singura promisiune fiind aceea ca va fi facuta anul acesta.

Redactor: Horia Marin
Imagine:Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe