PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DRUM BLOCAT – VIDEO

DRUM BLOCAT – VIDEO

de admin
15 vizualizări

Strada principala din centrul unei localitati prahovene a stat blocata mai bine de 12 ore, din cauza unui nuc cazut,in timpul unei vijelii puternice.Si circulatia putea sa mai ramana mult timp blocata in Conditiile in care autoritatile au asteptat sa vina proprietarul copacului care locuieste in Bucuresti care sa taie aborele si sa curate drumul.
Vantul puternic a pus la pamant un nuc din satul Pleasa,comuna Bucov
iar oamenii care locuiau in imediata apropiere s-au speriat convinsi fiind ca arborele va cadea peste case si garduri.Ei spun ca daca existau persoane in acel moment in zona,putea fi un incident soldat cu raniti sau chiar morti..
Doar norocul a facut ca nimeni sa nu fie ranit,iar autoritatile nu au intervenit pentru eliberarea zonei,spunand ca oamenii pot ocoli drumul blocat.
Nimeni nu s-a incumetat sa scoata nucul pe marginea drumului, batranii sunt nemultumiti si spun ca nu e normal sa autoritatile sa astepte venirea proprietarului copacului devenit pericol public.
Primarul a aflat si el tarziu ca pe drum nu se circula,dar spune ca  autoritatile nu sunt responsabile de situatie.
Intr un tarziu nucul a fost taiat si dus in curte,iar ulterior echipele de la Electrica au remediat defectiunea aparuta in alimentarea cu energie.

Iulian Banasanu
Eugen Banescu

http://youtu.be/mTDx5YGyp74

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe