PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MERITE RECUNOSCUTE – VIDEO

MERITE RECUNOSCUTE – VIDEO

de admin
16 vizualizări

Cinci damboviteni, elevi ai Colegiului Vladimir Streinu din Gaesti, care au uimit intreaga Europa prin videoclipul realizat printre ruinele regiei de tutun din oras au fost premiati astazi de presedintele Asociatiei Europene a Cadrelor Didactice, Silvano Marseglia. Acestia au calificat Romania in topul primelor 15 tari europene in domeniul educatiei si formarii profesionale.
Concursul la care au participat cei cinci adolescenti din Gaesti, face parte dintr-un proiect care urmareste dezvoltarea constiintei europene in randul tinerilor. In aceasta competitie au participat tineri care au compus cantece slam, rap, dar si poezii. Tinerii au vrut astfel sa arate lumii ca pe harta Europei exista orasul Gaesti, exista judetul Dambovita, exista Romania. Videoclipul pe care l-au realizat tinerii printre ruinele regiei de tutun din oras a obtinut in anul 2013 marele premiu la un concurs international cu tema „Visul meu european”.
Elevii Bogdan-Andrei Mihai, Bogdan Ionescu, Gabriel Toader, Petruța Gabriela Anghel și Iustinian Niculae au convins juriul cu materialul video My European Dream. Aceștia, pe lângă alți elevi din Târgoviște și Buzău, au calificat România în topul primelor 15 țări europene in domeniul educatiei si formarii profesionale, alături de Franța și Polonia. Pentru realizarea lor, marti au fost premiati de presedintele Asociatiei Europene a Cadrelor Didactice, Silvano Marseglia in cadrul unei intruniri cu ministrul Educatiei, Remus Pricopie.

Valentin Popescu
Ciprian Rusa

http://youtu.be/HFysWxqDJIE

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe