PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COCAINĂ, TRAFICANT DE INFLUENȚĂ – VIDEO

COCAINĂ, TRAFICANT DE INFLUENȚĂ – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Procurorii DNA Pitesti au dispus retinerea avocatului Aurica Cocaina din Baroul Arges pentru trafic de influenta dupa ce i-a pretins unei persoane 50.000 euro lasand sa se ințeleaga ca va interveni pe langa magistrati pentru a fi pusa in libertate. Potrivit unui comunicat al Direcției Naționale Anticorupție, in acelasi dosar a fost retinut si un complice al avocatului, urmand ca cei doi inculpati sa fie prezentati Curtii de Apel Pitesti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.
DNA susține că, în prima jumătate a anului 2010, inculpatul Cocaină i-a pretins unei persoane, direct sau prin intermediar, în repetate rânduri, suma de 50.000 euro, lăsând să se înțeleagă că va interveni pe lângă unii magistrați judecători, astfel încât aceasta, judecată în stare de arest preventiv pentru furt calificat și asociere pentru săvârșirea de infracțiuni (în stare de recidivă postcondamnatorie) să fie pusă în libertate.
Astfel, avocatul a primit, prin intermediul complicelui, de la o rudă a persoanei aflate în stare de arest preventiv, suma de 50.000 euro, pentru a interveni pe lângă judecătorii din cadrul Tribunalului Argeș, în vederea punerii în libertate.
Procurorii menționează că, anterior primirii sumei de bani pretinse, avocatul a susținut în repetate rânduri poate să rezolve punerea în libertate a persoanei respective deoarece are cunoștințe în rândul magistraților de la Tribunalul Argeș însă soția acestuia i-a spus că este o sumă foarte mare de bani și nu o are. De asemenea, se menționează că demersurile acestora au fost respinse anterior.

https://www.youtube.com/watch?v=mOUILi6aaS0

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe