PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DIRECTOR CU PRETENȚII MARI – VIDEO

DIRECTOR CU PRETENȚII MARI – VIDEO

de admin
37 vizualizări

Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești cere consiliului de administratie o marire de salariu. Asta in conditiile in care institutia,aflata in subordinea primariei,nu are o situatie financiara prea roz,dar seful acesteia considera ca merita un venit lunar mai mare,pentru realizari deosebite.
Ideea majorarii salariului i-a venit directorului si ca urmare a faptului ca regia ar fi obtinut profit in ultima perioada.Chiar daca vorbim de o institutie care primeste bani din bugetul Primariei Ploiesti pentru a si desfasura activitatea sa.
Vasile Nacu este singurul director al unei regii de stat subordonate primariei Ploiesti care a cerut marirea salariului.Seful RASP nu a cerut o suma anume pentru majorarea venitului,iar solicitarea sa va fi discutata in consiliul de administratie al societatii.

Vasile Nacu are un salariu de aproape 3.500 de lei net,in calitate de director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești,dar suma i se pare prea mica,comparativ cu eforturile depuse de el.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe