PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-A ÎMPUȘCAT CU ARMA DE PANOPLIE – VIDEO

S-A ÎMPUȘCAT CU ARMA DE PANOPLIE – VIDEO

de admin
15 vizualizări

Lovitură grea pentru scenograful Bob Nicolescu, în locuinţa lui de vacanţă din comuna argeşeană Bughea de Jos. Artistul şi-a găsit un bun prieten fără suflare, în camera unde bărbatul fusese găzduit câteva zile. Barbatul s-a impuscat in cap cu o arma de pamoplie. Scenograful şi amicul lui, în vârstă de 47 de ani, au dormit în camere separate. Zgomotul produs de armă a trecut prin pereţi, însă, Bob Nicolescu nu i-a dat mare importanţă. A doua zi a găsit trupul neînsufleţit şi a sunat la 112.
Artistul nu şi-a imaginat că arma înrămată reprezintă un pericol atât de mare. Cei doi au petrecut câteva zile împreună. Au făcut multe plimbări, spun vecinii, iar oaspetele scenografului nu părea să fie abătut.
Apropiaţii spun, însă, că bărbatul venise să i se destăuine prietenului său. Tocmai trecuse printr-un divorţ şi era încărcat de multe probleme, care l-ar fi împins la gestul extrem.
Surse din anchetă spun că lângă trupul neînsufleţit, victima a lăsat un bilet de adio în care şi -a cerut iertare de la fiul său, căruia i-ar fi lăsat bani în două conturi bancare. Şi-a cerut iertare şi de la sotie, dar a scris ca ea ar fi de vină pentru decizia gestul său.

REPORTER: CRISTI IONICA
IMAGINE: CRISTI DUMITRU

http://youtu.be/cQarQBFaGrA

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe