PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DINEU LA CASTEL – VIDEO

DINEU LA CASTEL – VIDEO

de admin
12 vizualizări

La Castelul Peleş din Sinaia a avut loc dineul dedicat aniversării Senatului, organizat de Casa Regală a României. Printre participanţi s-au aflat premierul Victor Ponta, alături de soţia sa Daciana Sârbu, dar şi mai mulţi senatori. Casa Regală a fost reprezentată de principesa Margareta şi principele Radu Duda, dineul având loc chiar în sala de concerte a Castelului Peleş.
Cei 40 de invitaţi care au participat la dineul oferit de  Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au avut parte de un meniu special. De la palatul Elisabeta a fost adus serviciul argintat şi aurit pentru servirea mesei.
Printre cei care au participat la eveniment s-au aflat pe lângă premierul Victor Ponta şi soţia sa Daciana Sârbu, vicepremierul Gabriel Oprea, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, care a venit însoţit de soţia sa, senatorul Ilie Sârbu, europarlamentarul Ecaterina Andronescu, fostul premier Petre Roman împreună cu soţia sa si senatorul Georgică Severin.
Premierul Victor Ponta s-a simţit onorat să participe la dineul oferit de Casa Regală a României cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la infiinţarea senatului.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

http://youtu.be/LZaiZ4Lnvww

   

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe