PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O SĂPTĂMÂNĂ DE PROTESTE – VIDEO

O SĂPTĂMÂNĂ DE PROTESTE – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Oamenii legii au inceput saptamana protestand.. 200 de politisti au luat parte la un miting in Bucuresti. Potrivit liderilor de sindicat, politistii sunt nemultumiti ca sunt obligati sa faca in continuare munca patriotica, desi au negociat sa primeasca un spor de 75% din salariul de baza pentru orele muncite in weekend-uri sau in zilele de sarbatoare legala. Ei sunt hotarati sa protesteze toata saptamana.
Din judetele din Sud Muntenia au fost prezenti la miting cate 20 de politisti. Politistii s-au hotarat sa iasa in strada, dupa ce, sustin sindicalistii, au fost mintiti ca vor fi platiti decent. S-au bucurat cand au fost anuntati ca incepand cu 1 iulie, vor fi platiti cu un spor de 75 la suta din salariul de baza, pentru zilele de weekend sau sarbatori legale lucrate. Doar ca s-a negociat un lucru, iar cand a fost vorba despre normele de aplicare, totul s-a schimbat, spun reprezentantii lor. Oamenii legii sunt hotarati sa nu renunte la protest pana cand revendicarile lor nu isi gasi rezolvare. Politistii vor protesta zilnic, in fata sediului Minsiterului Afacerilor Interne din Bucuresti.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe