PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INSPECȚIE LA COPAC – VIDEO

INSPECȚIE LA COPAC – VIDEO

de admin
13 vizualizări

Dupa incident, angajatii Primariei Pucioasa au impanzit parcul! Zona unde creanga uriasa s-a rupt si a cazut peste fetite a fost securizata si au fost verificati si ceilalti arbori, pentru a se asigura ca nu mai exista un astfel de pericol. Autoritatile locale spun ca nu aveau cum sa evite un astfel de incident. In acest timp, in parc, parintii nu isi scapa copiii din ochi. Ei spun ca se tem sa nu fie in pericol si micutii lor.
In apropierea locului unde s-a produs incidentul se joaca alti micuti. Angajatii primariei au facut toata ziua verificari in parc, pentru a se asigura ca nu mai exista vreun arbore care sa ii puna in pericol. Primarul orasului Pucioasa spune ca regreta incidentul, dar nu avea cum sa il previna. Asta in conditiile in care arborii fusesera curatati de curand.

Chiar si dupa inceident, parcul este plin de copii. Parintii si bunicii spun ca au auzit de incidentul petrecut, dar nu au alt loc unde sa isi aduca micutii. Se tem insa ca arborii sa nu ii puna in pericol pe copii, de aceea nu ii scapa din ochi.
Autoritatile locale spun ca vor cere si parerea specialistilor din domeniul silvic, pentru a afla cum pot evita astfel de incidente. Cazul este anchetat in continuare si de poltiie.

Mădălina Zăbavă
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe