PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GRABA STRICĂ TREABA – VIDEO

GRABA STRICĂ TREABA – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Graba unui sofer argesean putea duce la o adevaratat tragedia. Barbatul a patruns intr-o intersectie din Pitesti pe culoarea rosu si a lovit un autoturism condus regulamntar. Apoi masina sa a lovit un taximetru dupa care s-a rasturnmat. Pasagera din Logan a fost transporatata la spital cu o ambulnata si din fericire este in afara oricarui pericol.
Conducatorii auto implicati in accident spun ca impactul a avut loc in cateva fractiuni de secunda.Pasagera aflata in autoturismul Logan MCV,apartinand unei societati comerciale a fost cea mai grav ranita,ea acuzand dureri la coloana, iar femeia a fost transportata cu o ambulanta SMURD la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, in timp ce soferul taximetrului a fost lovit la mana stanga si a primit ingrijiri la fata locului de la echipajele medicale.

Cei trei conducatori auto au fost verificati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ,iar politistii au inceput o ancheta in acest caz.

Traficul rutier in zona accidentului s a desfasurat cu dificultate timp de aproape o ora,iar femeia transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti este in stare stabila.

REPORTER CRISTI IONICA
IMAGINE CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe