PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎN CĂUTAREA…TELEFONULUI PIERDUT – VIDEO

ÎN CĂUTAREA…TELEFONULUI PIERDUT – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Telefoanele pierdute pot fi gaiste aucm din ce in ce mia usor. Ele pot fi localizate chiar de pe calculatorul personal. Aplicatiile pentru smartphonuri iti permit acum sa-ti gasesti telefonul prin GPS si sa-l butonezi de la distanta. Mai mult, ii poti face si o fotografie hotului sau il poti inregistra, fara ca el sa isi dea macar seama. Putini stiu insa de acest lucru sau afla cand este deja prea tarziu sa-l mai recupereze.
Au posibilitatea sa isi gaseasca telefonul furat chiar de acasa, insa putini profita de asta. Aplicatiile ce permit localizarea smartfonului in cazul in care acesta se pierde au devenit din ce in ce mai dezvoltate.
Majoritatea isi iau gandul de la telefonul pierdut. Daca actioneaza repede insa, exista sanse mari sa isi gaseasca telefonul cu ajutorul aplicatiilor de localizare.
Astfel de aplicatii permit blocarea telefonului pierdut sau stergerea totala a datelor stocate pe el. Si toate acestea fara ca hotul sau actualul posesor sa stie.
Alte aplicatii ne permit sa vedem si cum arata persoana in posesia careia se afla telefonul nostru.
Nu doar ca-l putem fotografia pe hot, dar il si putem auzi. Cu un simplu apel catre telefonul pierdut putem incepe inregistrarea ambientala. Problema apare insa daca telefonul nu are conexiune la internet sau este inchis. De asemenea, un hot experimentat poate reinstala imediat un software nou pe telefon. In acest caz aplicatia nu mai poate fi folosita.

Reporter: Alina Lăcău
Imagine: Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe