PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DUPĂ MUNCĂ ȘI RĂSPLATĂ – VIDEO

DUPĂ MUNCĂ ȘI RĂSPLATĂ – VIDEO

de admin
22 vizualizări

Au reusit performanța de a obține media 10 la examenul de bacalaureat si la evaluarile nationale iar acum au primit inca o recompensa pentru munca depusa. 7 tineri targovisteni au fost premiati in cadrul sedintei de Consiliu Local. Gestul autoritatilor locale vine dupa ce in urma cu cateva saptamani Guvernul Romaniei a recompensat fiecare elev de 10 la bacalaureat cu 3000 de lei, iar pentru elevii cu 10 la evaluarea nationala a alocat 2000 de lei.
Festivitatea de premiere a absolventilor de gimnaziu si liceu, care au reusit sa obtina in urma examenelor nationale media 10 pe linie de catre primaria municipiului Targoviste a avut loc joi in cadrul sedintei Consiliului Local. Cei cu 10 la examenul de bacalaureat au primit cate 1800 de lei, iar cei cu 10 la evaluare au primit 1200 de lei. Initial proiectul prevedea sumele brute, ulterior s-a votat insa ca aceste sume sa fie cele nete.
Emotionati si multumiti de reusita lor tinerii au fost felicitati in cadrul sedintei . recompensarea tinerilor cu rezultate deosebite nu este o noutate. Municipalitatea din Targoviste a repetat astfel gestul facut si anul trecut fata de absolventii cu media 10 pe linie.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe