PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POLIȚIST TRIMIS ÎN JUDECATĂ – VIDEO

POLIȚIST TRIMIS ÎN JUDECATĂ – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Comisarul de politie Mircea Stanescu de la Politia orasului dambovitean Fieni a fost trimis in judecata. Procurorii DNA il acuza pe politist de abuz in serviciu si trafic de influenta. Mai exact, anchetatorii au stabilit ca omul legii mergea in control la diferite societati si intocmea procese verbale pe care nu le mai inregistra la secretariatul sectiei de politie, banii intrand direct in buzunarele lui.

Din rechizitoriul procurorilor DNA reiese efaptul ca politistul a prejudiciat statul cu peste 20.000 de lei. Tototdata anchetatorii au stabilit ca acesta a pretins unui agent de politie o suma de bani, asiguranatu-l ca va intervenii pe langa sefi ca sa-i asigure mutarea de la un post de politie la politia orauslui Fieni. Agentul de politie ar f trebuit sa-i plateasca comisarului suma de 3000 de lei. Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Dambovita. In cauza, procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al ofiterilor DGA si DGIPI.

MIHAI EREMIA

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe