PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » HOȚII DE ANIMALE, DUPĂ GRATII – VIDEO

HOȚII DE ANIMALE, DUPĂ GRATII – VIDEO

de admin
15 vizualizări

Sapte dintre cei 11 suspecti saltati de politisti in urma perchezitiilor din Prahova si Dambovita au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore. Ancehtatorii ii vor prezenta astazi instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 d ezile. Ei sunt anchetati pentru furt de animale.
În urma celor 13 percheziţii domiciliare efectuate ieri ,în judeţele Prahova şi Dâmboviţa,11 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru continuarea cercetărilor, dintre care, până în prezent, 7 au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.In urma descinderilor au fost găsite 17 animale, mai multe telefoane mobile, 3.000 de euro şi 4.000 de lei. În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit 8 oi, 4 cai, 4 vaci şi un mânz, posibil furate de către persoanele bănuite. Suspectii sunt cercetati pentru furturi de animale si, daca vor fi gasiti vinovati, risca sa petreaca ani grei dupa gratii.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

https://www.youtube.com/watch?v=D9KhkiPHJTQ

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe