PRIMA PAGINĂ » FINAL DE LICEU

FINAL DE LICEU

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

Au lasat cartile deoparte si se pregatesc de petreceri. Absolventii claselor a XII-a isi iau ramas bun de la anii de liceu. In aceste zile, gandul nu le este la examenul de bacalaureat, ci la petrecerile de final de an. Fetele umbla prin toate magazinele pentru a gasi cele mai tari tinute, in timp ce baietii planuiesc cum sa se distreze mai bine. Si in unitatile de invatamant se organizeaza cursuri festive pentru absolventii claselor a douasprezecea.

 

La Colegiul National „Ienachita Vacarescu” din Targoviste, absolventii claselor a douasprezecea au participat la cursul festiv, care marcheaza incheierea anilor de liceu. Petrec ultimele zile cu dascalii si colegii. Pentru cei mai multi, a fost cea mai frumoasa perioada a vietii. Spun ca isi vor aminti mereu de colegiul unde au studiat si de profesori. Se gandesc insa si la viitor. Vor sa urmeze o facultate, insa mai au un hop de trecut> examenul de bacalaureat. Deocamdata au lasat cartile deoparte, pentru ca urmeaza petrecerile de sfarsit de an. Stiu deja locatia pentru banchet, iar fetele si-au ales rochiile de seara, cu care spera sa isi impresioneze colegii.

 

Abia dupa bachet se vor pune cu burta pe carte. Sunt insa si liceeni care nu vor avea emotii la examenul de bacalaureat. Doua absolvente de la Colegiul National „Ienachita Vacarescu” au absolvit cu media 10.00. Sunt urmate de un olimpic, care a obtinut media 9,99.

ECHIPA: Madalina Zabava / Eduard Leasa

http://youtu.be/-TYfzHIpucM

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe