PRIMA PAGINĂ » COD GALBEN DE VREME REA

COD GALBEN DE VREME REA

de Andrei Oprescu
26 vizualizări

Vremea rea nu se da batuta. Din nou judetul Dambovita a primit avertizari Cod Galben de ploi, vant si grindina. Atentionarile emise de Administratia Nationala de Meteorologie sunt valabile din seara zilei de luni si pana miercuri de dimineata.

 

Doua atentionari cod galben de vreme rea a primit judetul Dambovita. Prima avertizare intra in vigoare in seara zilei de luni si pana marti de dimineata, iar cea de-a doua este valabila pana miercuri de dimineata pe tot parcursul zilei si noptii de marti. Sunt asteptate fenomene meteo extreme: ploi ce vor depasi 25 de litri pe mp, vant ce va lua aspect de vijelie si chiar grindina. Primul cod galben vizeaza doar nordul Dambovitei, zona montana, dupa care de marti precipitatiile se vor extinde in tot judetul.

Temperaturile scad cu maxim un grad, doua. Vestile nu sunt foarte bune nici pentru perioada imediat urmatoare celor doua zile, aflate sub atentionare cod galbe. Potrivit meteorologilor, pe fondul temperaturilor ridicate care se anunta, pot aparea zilnic precipitatii insotite de tunete, fulgere si grindina.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Loredan Bouroșu

http://youtu.be/XK2PE1w0t5U

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe